Atât de simplu, dar atât de delicios! Un mic dejun ideal pentru o zi când timpul “a intrat la apă”.

Pâinici cu usturoi

Ingrediente:

  • 1 franzelă albă
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 linguri pătrunjel
  • 2 linguri unt de cocos (în lipsă folosiţi unt normal sau ulei de măsline)
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Franzela se taie în felii subţiri şi se aşează pe tava tapetată cu foaie de copt. Între timp daţi şi drumul cuptorului la 180-200 C.

Usturoiul se curăţă şi se zdrobeşte cu un praf de sare şi piper, iar apoi se amestecă cu pătrunjelul tăiat cât mai fin şi cu untul sau uleiul. Se freacă puţin până devine o pastă omogenă.

Cu ajutorul unei pensule ungeţi feliile de pâine cu această pastă. Introduceţi pentru 5-10 minute tava la cuptor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *