Pandişpan cu suc de mandarine

Ingrediente:

  • 5 ouă
  • 150 ml suc proaspăt de mandarine
  • 80 ml ulei
  • 3-4 linguri zahăr
  • 300 g făină
  • un praf de copt
  • coaja rasă de la mandarine

Mod de preparare:

Ouăle se separă, iar albuşurile se bat spumă cu un praf sare, iar apoi se adaugă şi zahărul şi se mai bat până devine bezea tare.

Gălbenuşurile se freacă cu uleiul, se adaugă sucul de mandarine şi coajă rasă, iar compoziţia rezultată se încorporează peste albuşuri, amestecând uşor.

Făina amestecată cu praful de copt se adaugă în ploaie,amestecând de jos cu două linguri.

Se toarnă compoziţia în forma unsă cu puţin unt, se dă la cuptor la maxim 180C şi se lasă 20-30 de minute. Încercaţi cu o scobitoare să vedeţi dacă s-a făcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *