Papricaş de pui

Iată cea mai simplă şi mai rapidă reţetă de papricaş pe care am văzut-o. Ea aparţine uneia dintre prietenele noastre mămici, Iuliana Dinu. O reţetă ce chiar merită încercată.
Ingrediente:
- 1 kg de pulpe
- 4 cepe
- 1 ardei capia
- 1 morcov
- 1 legătură ceapă verde
- 3 grăunte usturoi
- 3 cartofi
- 1 lingură boia
- 1 foaie dafin
- sare
- piper boabe
Mod de preparare:
Punem pulpele la fiert împreună cu foaia de dafin şi câteva boabe de piper.
Tocăm legumele şi le punem la călit/înăbuşit. Adăugăm boiaua.
Strecurăm supa obţinută şi punem peste legume,după care adăugăm şi pulpele.Punem şi cartofii tăiaţi în cuburi şi opţional găluşte făcute din apă, sare, piper, făină, ou şi sare. Punem un capac şi lăsăm să fiarbă 15 minute (dacă vreţi sosul mai închegat adăugăm 1 lingură de amidon dizolvată în apă rece)
Condimentăm după gust! Adăugăm usturoiul zdrobit şi oprim focul.
Poftă bună!