Paste-alla-Trapanese

Ingrediente:

  • 1/2 cană migdale crude
  • 1/2 cană frunze de busuioc
  • 1 cutie roşii tocate, scurse de excesul de lichid
  • 1/3 ceaşcă parmezan ras
  • 1 caţel mic de usturoi
  • 1/4 ceaşcă ulei de măsline
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 pachet paste

 

Mod de preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 200 °C.
  2. Puneţi migdalele pe o foaie de copt și lăsaţi în cuptor până se rumenesc, aproximativ 10 minute, amestecând o dată. Lăsaţi să se răcească ușor.
  3. Fierbeţi pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj.
  4. Puneţi toate ingredientele într-un blender și amestecaţi până se omogenizează.
  5. Turnaţi sosul peste pastele calde, adăugaţi migdalele şi serviţi cu pâine proaspătă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *