paste-cu-chorizo

Ingrediente:

  • 1 lingură de ulei
  • 1 ceapă tocată
  • 2 cârnaţi chorizo (aproximativ 360gr.)
  • 1 borcan de sos pesto roșu
  • 1 cană suc de roșii
  • 500gr. paste spirale sau penne
  • 1 pumn mare de busuioc
  • parmezan pentru servire

Mod de preparare:

1. Fierbeţi pastele în conformitate cu instrucțiunile de pe pachete, până la al dente.

2. Încălziţi uleiul într-o tigaie şi gătiţi ceapa până se înmoaie.

3. Adăugaţi feliile de chorizo şi gătiţi timp de cinci minute, amestecând frecvent.

4. Adăugaţi sosul pesto, roșiile şi fierbeţi timp de 10 minute după care adăugaţi pastele.

5. Serviţi aceste paste cu chorizo în boluri stropite cu frunze rupte de busuioc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *