Paste cu legume

Ingrediente:
- 2 căni mini paste (cum ar fi roți, penne, papioane sau spirale)
- 1 lingură ulei de canola sau vegetal
- 2 căței de usturoi, tocați
- 1 ceapă mică, tocată
- 1/2 cană morcovi rași
- 1/2 cană broccoli tocat fin
- 1/2 cană de mazăre congelată
- 1/2 ceașcă spanac
- 2 – 3 linguri suc de lămâie (aproximativ 1 lămâie mică)
- 1/4 ceașcă parmezan ras
Mod de preparare:
- Gătiți pastele conform indicațiilor de pe pachet. Păstrați 1 ceașcă de lichid înainte să le scurgeți.
- Încingeti uleiul într-o tigaie la foc mediu. Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Adăugați usturoiul, morcovii, broccoli și mazărea și mai lăsați pe foc încă 3-5 minute. Adăugați spanacul și amestecați bine timp de 1 minut.
- Adăugați legumele peste pastele fierte, stropiți cu suc de lămâie puneți brânza parmezan și apa și amestecați bine.