mini-paste-cu-legume

Ingrediente:

  • 2 căni mini paste (cum ar fi roți, penne, papioane sau spirale)
  • 1 lingură ulei de canola sau vegetal
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 1 ceapă mică, tocată
  • 1/2 cană morcovi rași
  • 1/2 cană broccoli tocat fin
  • 1/2 cană de mazăre congelată
  • 1/2 ceașcă spanac
  • 2 – 3 linguri suc de lămâie (aproximativ 1 lămâie mică)
  • 1/4 ceașcă parmezan ras

Mod de preparare:

  1. Gătiți pastele conform indicațiilor de pe pachet. Păstrați 1 ceașcă de lichid înainte să le scurgeți.
  2. Încingeti uleiul într-o tigaie la foc mediu. Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Adăugați usturoiul, morcovii, broccoli și mazărea și mai lăsați pe foc încă 3-5 minute. Adăugați spanacul și amestecați bine timp de 1 minut.
  3. Adăugați legumele peste pastele fierte, stropiți cu suc de lămâie puneți brânza parmezan și apa și amestecați bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *