Paste cu legume

Ingrediente:
- 1 /2 pachet paste, nefierte
- 1 dovlecel mare, ras, aproximativ 2 cești
- 1 morcov mare, ras, aproximativ 1 ceașcă
- 1 ardei gras roșu tăiat cuburi, aproximativ 1 ceașcă
- 1 ceapă mică, tocată mărunt, aproximativ 1 ceașcă
- 1 cățel de usturoi, tocat
- 1 cutie roșii cubulețe
- 1 cutie de roșii decojite
- 1 linguriță sare
- 1/2 cană parmezan ras
- 3 cești brânză mozzarella rasă
Mod de preparare:
1. Puneți toate ingredientele într-o cratiță, cu excepția brânzei mozzarella și amestecați bine.
2. Presărați 1cană brânză mozzarella și puneți cratița pe foc.
3. Acoperiți cu capac și lăsați la foc potrivit timp de 3 ore.