paste-cu-legume

Ingrediente:

  • 1 /2 pachet paste, nefierte
  • 1 dovlecel mare, ras, aproximativ 2 cești
  • 1 morcov mare, ras, aproximativ 1 ceașcă
  • 1 ardei gras roșu tăiat cuburi, aproximativ 1 ceașcă
  • 1 ceapă mică, tocată mărunt, aproximativ 1 ceașcă
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 1 cutie roșii cubulețe
  • 1 cutie de roșii decojite
  • 1 linguriță sare
  • 1/2 cană parmezan ras
  • 3 cești brânză mozzarella rasă

Mod de preparare:

1. Puneți toate ingredientele într-o cratiță, cu excepția brânzei mozzarella și amestecați bine.

2. Presărați 1cană brânză mozzarella și puneți cratița pe foc.

3. Acoperiți cu capac și lăsați la foc potrivit timp de 3 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *