Paste-cu-quinoa-şi-tofu

Ingrediente:

  • 250gr. paste cu quinoa
  • 450gr. tofu (scurs şi presat)
  • 250gr. ciuperci tăiate
  • 2 căţei de usturoi, tocat
  • 2 legături de ceapă, tocată mărunt
  • 2 legături de pătrunjel tocat fin
  • 1/4 ceaşcă drojdie nutritivă
  • 2 linguriţe oregano uscat
  • 1 linguriţă cimbru
  • 1 lingură miso alb
  • 1 lingura suc de lamâie
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 3 linguri făină de migdale

 

Mod de preparare:

  1. Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade.
  2. Gătiţi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
  3. Puneţi în cratiţăuleiul de măsline, puţină apă şi adăugaţi ciupercile, ceapa şi usturoiul. Lăsaţi pe foc până când se înmoaie. Adăugaţi pătrunjelul şi turnaţi peste paste.
  4. Daţi la blender tofu, drojdia nutritivă, miso, sucul de lămâie şi condimentele. Adăugați amestecul peste paste şi amestecaţi bine.
  5. Acoperiţi o tavă cu hârtie pentru copt, turnaţi amestecul şi presăraţi deasupra făina de migdale.
  6. Coaceți aceste paste cu quinoa şi tofu aproximativ 40 de minute la 180 de grade.

 

sursa foto: mypovar.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *