sâmbătă,decembrie 4, 2021

paste-cu-somon-afumat

Ingrediente:

  • 400gr. penne sau spirale
  • 1 linguriță ulei de măsline
  • 1 cană de mazăre congelată
  • 1 file de somon afumat
  • 2 linguri pătrunjel tocat
  • 1 lingură frunze de cimbru
  • 125ml. smântână
  • coaja rasă de la 1 lămâie

Mod de preparare:

1. Gătiţi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

2. Într-o tigaie încingeţi uleiul şi fierbeţi mazărea timp de 2 minute.

3. Amestecaţi somonul cu ierburile, adăugaţi smântâna, coaja de lămâie, mazărea și încălziţi sosul la foc mic .

4. Când pastele sunt al dente, se scurg bine și se adaugă sosul.

5. Poftă bună la o porţie de paste cu somon afumat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *