Paste cu sos de brânză şi piept de pui

Ingrediente:

• 15 g unt

• 50 ml lapte

• 30 g emmental

• 20 g parmezan, tăiat mărunt sau ras

• 2 linguri (70 g) mascarpone

• 50 de grame de piept de pui

• 50 g paste

•mărar proaspăt

Mod de preparare:

În primul rând se fierb pastele într-o crăticioară, iar în altă crăticioară se fierbe pieptul de pui.

Apoi separat se topeşte untul, peste se adaugă treptat laptele, pastele şi carnea, după se amestecă totul împreună pe foc mic timp de 5-6 minute.

Crăticioara se ia de pe foc şi se se adaugă parmezanul, brânză Emmental, iar apoi mascarpone. 

Se adaugă mărarul tocat mărunt şi se serveşte cald preparatul.

paste cu sos de branza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *