spaghete-cu-morcov-si-gimbir

Ingrediente:

  • 1 lingură de ulei de canola
  • 2 căței de usturoi, curățați și tocați
  • 1 lingură de ghimbir, curățat și tocat
  • 4 morcovi medii, decojiți și tocați
  • 2 linguri de miso
  • 1 lingura tahini
  • 2 linguri de apă
  • ½ pachet spaghete

Mod de preparare:

  1. Încălziți uleiul într-o tigaie, la foc mediu.
  2. Adăugați usturoiul și sotați până se înmoaie, aproximativ 30 de secunde.
  3. Adăugați ghimbirul și morcovii.
  4. Acoperiți și gătiți până când morcovii sunt moi, aproximativ 15 minute.
  5. Puneți la blender și adăugați miso, tahini și apa.
  6. Amestecați până se face ca un piure.
  7. Fierbeți pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.
  8. Scurgeți și clătiți pastele după care adăugați piureul și mai lasați pe foc incă 3-4 minute.

Serviți cu placere o porție de paste cu sos de morcov și ghimbir!

 

* Piureul se păstrează proaspăt în frigider timp de 3-4 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *