Pe 1 iunie se inaugurează Divertiland – cel mai mare parc acvatic din ţară

Divertiland, cel mai mare parc acvatic din România, îşi va redeschide porţile chiar de 1 Iunie. Anul acesta sunt aşteptaţi peste 160.000 de vizitatori. El se afla la kilometrul 13 al autostrăzii Bucureşti-Piteşti.

Inaugurat în august 2012, Divertiland este primul concept de parc de distracţii dezvoltat după standarde înalte internaţionale din industria distracţiei. În următorii ani, organizatorii îşi doresc ca Divertiland să devină cea mai importantă destinaţie de distracţie pentru Europa de Sud-Est.  22 de tobogane cu apă cu viteze mari, 4.200 de metri pătraţi de plajă, piscină de 1.200 de metri pătraţi cu 33 de moduri diferite de a face valuri şi un loc de joacă numai pentru copii sunt doar câteva dintre atracţiile parcului de distracţii situat lângă cartierul bucureştean Militari.

Organizatorii au preferat să redeschidă oficial unul dintre cele mai populare parcuri acvatice pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Cu această ocazie însă, cei mici vor avea acces liber la toate atracţiile parcului şi vor lua parte la jocuri conduse de animatori profesionişti.  „Rain Fortress“, zona special amenajată pentru copii, va deservi cel mai aşteptat moment, umplerea unei găleţi uriaşe cu 600 de metri cubi de apă şi stropirea participanţilor. În plus, vor fi puse la dispoziţia vizitatorilor toboganele speciale, „Elephant Springs“ sau „Hippo Pool“, cu tunuri şi pistoale cu apă, duşuri, ţâşnitoare, toate în diferite forme, culori şi dimensiuni.

ATRACŢII ÎN SEZONUL 2013

Organizatorii au explicat că deschiderea de anul acesta aduce noi atracţii, în care s-au investit circa 500.000 de euro. Astfel, noile facilităţi includ mai multe restaurante, o zonă de activităţi dedicată copiilor, dar şi noi opţiuni de distracţie precum lecţiile de surfing în singura piscină cu valuri funcţională din Bucureşti. Tot în piscina cu valuri, pasionaţii vor putea lua lecţii de surfing, trăind momente similare cu cele provocate de valurile naturale. Cele 22 de tobogane sunt create pentru a oferi experienţe unice pentru toate gusturile, de la cele mai aventuroase la cele mai cuminţi.

divertiland

Aici se află cel mai abrupt tobogan din ţară, al cărui unghi de înclinare de 60 de grade provoacă senzaţia de cădere în gol. Tot la capitolul senzaţii tari mai intră şi toboganul bumerang, toboganul super-bowl şi toboganul de viteză în care iubitorii de adrenalină pot atinge şi 65 kilometri pe oră în cădere. Potrivit organizatorilor, faţă de anul precedent, parcul include mai multe restaurante amplasate în zone uşor accesibile, cu mâncare pentru toate gusturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *