Penelope Cruz a nascut in aceeasi zi cu Kate!

0

Nu doar Micul Print al Marii Britanii a facut ochi azi, ci si Micuta Printesa a Hollywood-ului, fetita lui Penelope Cruz si Javier Bardem. Vedeta a dat nastere celui de-al doilea copil al sau aseara, la spitalul Ruber Internacional din Madrid.hepta-1383645_size1

Cel de-al doilea copil al cuplului este o fetita, confirma revista spaniola “Hola!”. Aceasta va fi al treilea membru al familiei Cruz-Bardem, alaturandu-se micutului Leonardo, in varsta de doi ani.

Penelope Cruz si Javier Bardem au ajuns in Madrid sambata, cu ocazia festivalului de muzica Los Veranos de la Villa. Sarcina actritei era foarte avansata, semn ca bebelusul ei putea sa se nasca oricand. Totusi, nimeni nu se astepta ca starul de cinema sa nasca in aceeasi zi cu Ducesa de Cambridge!

Pentru Cruz, nasterea celui de-al doilea copil a fost o binecuvantare: “Din prima secunda, simti atat de multa iubire! Natura este foarte inteleapta si iti da noua luni de zile pentru a te pregati, dar in acel moment, cand ii vezi chipul, inevitabil, devii alta”.

sursa: http://a1.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *