Penne cu pui şi dovleac

penne-cu-pui-si-dovleac

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă, tăiată cuburi
  • 3 căţei de usturoi, zdrobiţi
  • 2 pulpe de pui, tăiate în cuburi
  • 2 ceşti unt de dovleac
  • 1 lingură oregano uscat
  • 2 cuburi supă de pui
  • 1 lingură făină de porumb
  • 2 căni lapte
  • 250gr. paste

Mod de preparare:

1. Fierbeţi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.

2. Într-o tigaie, încingeţi uleiul şi adăugaţi ceapa şi usturoiul. Gătiţi timp de 2 minute apoi adăugaţi carnea de pui și lăsaţi până când se rumeneşte peste tot.

3. Adăugaţi untul de dovleac, oregano, făina şi cuburile de supă zdrobite în 1 cană de lapte. Amestecaţi bine şi adăugaţi treptat al doilea pahar de lapte.

4. Condimentaţi cu sare și piper după gust.

5. Amestecaţi cu pastele şi daţi la cuptor aproximativ jumătate de oră.

6. Penne cu pui şi dovleac este o reţetă rapidă şi delicioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *