Penne cu sos de roşii şi pesto

Ingrediente:
- 250g penne
- 3 roşii sau 3 linguri sos de roşii
- O lingură sos pesto de măsline
- O lingură sos pesto de busuiocO linguriţă ulei de măsline
- sos tabasco
- 2 linguri parmezan ras
Mod de preparare:
Pastele se fierb în apă clocotită timp de câteva minute, până devin al dente.
Dacă vă grăbiţi foarte tare, folosiţi sos de roşii şi îl amestecaţi cu sosurile pesto, uleiul şi puneţi câteva picături de Tabasco, le amestecaţi bine până se omogenizează,
Dacă nu vă grăbiţi chiar atât de tare, puteţi pregăti un sos din roşiile decojite şi tăiate bucăţele mici care se pune în tigaie până scade, apoi peste ele se adaugă restul de ingrediente şi se lasă să fiarbă câteva minute.
Opţional se poate pune sare. Eu nu am pus, pentru că nu era necesar, fiind un preparat foarte aromat!
Sosul obţinut se toarnă peste pastele fierbinţi. Se presară cu parmezan ras şi se servesc calde!