Pentru prima oară, actorii Rose Byrne şi Bobby Cannavale, vor deveni părinţi

0
Rose Byrne şi Bobby Cannavale
Foto: abcnews.go.com

La 36 de ani, actriţa Rose Byrne este însărcinată cu primul ei copil, al cărui tată este actorul Bobby Cannavale. Rose Byrne – pe care o ştim din „Domnişoare de onoare” – şi iubitul ei, Bobby Cannavale (45 de ani) – din „Sora Jackie” şi „Imperiul din Atlantic City” – aşteaptă primul lor copil împreună, au confirmat mai multe surse pentru E! News.

Cuplul format în 2012 nu a confirmat oficial informaţia, dar actriţa a fost fotografiată pe aeroportul din Los Angeles cu o burtică proeminentă ce părea a fi un început de sarcină. Cannavale mai are un băiat de 10 ani (Jake) din căsnicia cu scenarista Jenny Lumet. Cei doi au fost căsătoriţi timp de nouă ani, în perioada 1994-2003.

Rose Byrne
Foto: closerweekly.com

Rose Byrne şi Bobby Cannavale aşteaptă cu mare nerăbdare să-şi mărească familia şi şi-au cumpărat de curând o casă în cartierul Brooklyn, din New York.

Ei au început să se întâlnească în 2012, jucând împreună în filmele „Adults Beginners” şi „Annie”, iar Bobby a declarat că ea este „dragostea vieţii lui”. Actorul în vârstă de 45 de ani care a jucat şi în „Sex and the City” sau „Modern Family” a făcut această declaraţie chiar la gala Premiilor Emmy când a primit Premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar într-un serial dramatic pentru prestaţia din „Boardwalk Empire”.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *