Pentru Simona Halep există viaţă şi în afara terenului de tenis

0
Simona Halep
Foto: lapunkt.ro

Este tânără, frumoasă, bogată, cunoscută. Pe scurt o ”partidă” foarte bună. Pentru orice bărbat. S-a scris că Simona Halep s-ar iubi cu fiul lui Teia Sponte. Nimic mai fals. Chiar ea a dezminţit acest lucru, precizând că nu are o relaţie cu el.

Simona Halep a fost eliminată în turul doi al turneului de la Roland Garros şi cum a părăsit Openul Franţei a revenit acasă. O vacanţă de câteva zile era fix ce avea nevoie tenismena, locul 3 în clasamentul mondial.

Cum să uiţi mai repede un eşec, altfel decât alături de familie, prieteni şi… iubit? Da, iubit. Simona, ca orice tânără de vârsta ei, are timp şi pentru dragoste. Printre antrenamente, turnee şi zboruri de mii de kilometri şi-a făcut loc şi un bărbat, care-i ocupă o parte importantă a timpului. Cel puţin cât Halep este în România. Şi nu, nu vorbim despre fiul lui Teia Sponte, Costa, cel despre care s-a spus că ar fi prietenul ei.

Joi seara, Simona a ieşit în oraş, la un restaurant din zona Primăverii, unde a luat masa alături de o prietenă şi de omul de televiziune Marius Tucă.

S-au distrat aproape o oră, timp în care Simona a stat mai mereu cu telefonul în mână. La un moment dat, s-a ridicat de la masă, şi-a salutat amicii, a aşteptat un pachet cu mâncare, s-a urcat în maşină şi a pornit glonţ.

După câteva minute petrecute singură la volan, Simona s-a oprit în faţa unui bloc de unde, surpriză, a apărut un tânăr. Îmbrăcat lejer: blugi, tricou sport şi tenişi, brunetul cu ochelari s-a urcat în bolidul tenismenei.

Simona si iubi
Foto: click.ro

S-au plimbat, fără direcţie, prin oraş, mai bine de o oră, semn că timpul petrecut împreună era mai important decât zona în care mergeau. Fiecare oprire la semafor era un prilej pentru băiat să o ia de gât, să o mângâie, să o atingă şi să o sărute.

Ca o adolescentă, Halep i-a răspuns tuturor gesturilor drăgăstoase. S-a lăsat purtată de val şi nu şi-a reprimat pornirile către iubitul ei, Marin, care este în anturajul sportivei de ceva timp. A apărut de multe ori alături de Simona, însă mereu înconjurat de prieteni sau de grupul de sportivi.

Simona Halep ocupă în prezent locul 3 în clasamentul mondial al jucătoarelor de tenis. Sportiva, originară din Constanţa, a cucerit de-a lungul carierei 11 turnee WTA, şase în 2013, două în 2014 şi trei în acest an, cel mai important fiind Indian Wells, competiţie din categoria Premier Mandatory.

După Openul Franţei şi-a luat câteva zile de vacanţă, iar acum se pregăteşte de turneele pe iarbă. Halep va participa în perioada 15-21 iunie la competiţia de la Birmingham, apoi, după o săptămână de pauză, va juca în cel de-al treilea Grand Slam al anului, la Wimbledon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: click.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *