Pepe a devenit astăzi tătic pentru a doua oară

Pepe
Foto: cache.bzi.ro

 

Pepe si Raluca sunt doi părinţi împliniţi şi extrem de fericiţi. Au o fetiţă superbă, pe micuţa Maria, care în luna august va împlini trei anişori, asupra căreia părinţii şi toţi membrii familiei şi-au concentrat întreaga atenţie. Şi asta până azi de dimineaţă când Raluca a născut cel de-al doilea copil al cuplului.

În această dimineaţă era mare zarvă la o clinică din nordul capitalei. Pepe îşi interna soţia, şi alături de ei au fost bunicii, prietenii şi rudele.

Pepe a asistat la naştere, şi în jurul orei 11, a salutat venirea pe lume a noului membru al familiei. Soţia lui Pepe a născut o fetiţă de nota zece pe care au numit-o Rosa Alexandra.

Tatăl lui Pepe a avut mai multe emoţii pentru Raluca, decât pentru bebeluş. Înainte de a intra în maternitate, proaspătul bunic spunea că este important să iasă bine operaţia Ralucăi, că îi place numele şi este nerăbdător să-şi vadă nepoţica.  

Şi bunica paternă este în al nouălea cer de fericire datorită evenimentului de astăzi, şi este împăcată sufleteşte pentru că Pepe are o minune de soţie. Cu ceva timp în urmă, proaspăta bunicuţă mărturisea: „Sunt cea mai bucuroasă mămică şi soacră. Nu pot să mă exprim prin cuvinte, Raluca este un copil educat şi cu mult bun simţ, ceea ce mi-am dorit din tot sufletul”.

Chiar dacă relaţia dintre Pepe şi Raluca nu a fost privită cu mare încredere de foarte multă lume, iată că cei doi au demonstrat exact contrariul. Sunt un cuplu frumos, invidiat şi cu multe realizări minunate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *