Pește-cu-orez

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 50gr. unt
  • 1 ceapă medie tocată mărunt
  • 1 cățel de usturoi, tocat mărunt
  • 2 lingurițe praf de curry
  • 300gr. orez basmati
  • 2 x 100gr. fileuri de păstrav afumat
  • 2 lămâi
  • 2 pumni de pătrunjel sau coriandru frunze

Mod de preparare:

1. Fierbeți ouăle timp de 10 minute și lăsați-le în apă rece până la folosire.

2. Gătiți orezul, scurgeți bine de apă și dați la frigider.

3. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mic, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când se înmoaie.

4. Adăugați pudra de curry, fierbeți timp de două minute după care adăugați sucul de la o lămâie. Curățați ouăle de coajă și tăiați în felii.

5. Puneți în tigaie peștele și orezul și amestecați ușor. Adăugați ouăle și coriandrul.

6. Serviți o porție de pește cu orez cu felii de lămâie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *