Peşte cu salvie

Ingrediente:
- 200gr. telemea de vacă
- 600gr. file de pește
- 500gr. ciuperci
- 250ml. supă de pește
- 100ml. smântână lichidă
- 60gr. unt
- 8 foi salvie
- 50ml. ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
1. Tăiaţi brânza în felii groase. Deschideți fileurile de pește în două, umpleţi cu telemea şi închideţi la loc. Presăraţi cu sare şi piper după gust.
2. Încălziţi cuptorul la 200 °C.
3. Spălaţi și tăiaţi ciupercile în sferturi. Gătiţi 10 minute într-o tigaie la foc mediu, în 20gr. de unt, sare și piper. Puneţi fileurile într-o tigaie cu puţin ulei de măsline şi daţi la cuptor aproximativ 15-20 minute.
4. Fierbeţi supa de pește într-o cratiță la foc mare timp de 5 minute. Adăugați smântâna şi gătiţi timp de 2 minute, apoi adăugaţi restul de unt. Fierbeţi 5 minute la foc mare.
5. Scoateți friptura din cuptor şi lăsaţi să stea 5 minute.
6. Tăiaţi frunzele de salvie şi amestecaţi cu sos.
7. Tăiaţi friptura de peşte cu salvie în felii, ornaţi cu ciuperci şi stropiţi cu sos.