Peşte cu sos dulce cu curcuma

Peşte-cu-sos-dulce-cu-curcuma

Ingrediente:

  • 4 fileuri de peşte
  • 4 cartofi
  • 1 buchet mic de arpagic
  • 4 linguri migdale
  • 150ml. supă de pește
  • 150ml. lapte de migdale
  • 1 lingură curcuma
  • 40gr. unt

 

Mod de preparare:

1. Curățați cartofii. Fierbeţi în apă sărată timp de aproximativ 15 minute. Tocaţi mărunt arpagicul.

2. Pisaţi cartofii şi adăugaţi untul, arpagicul şi sare după gust.

3. Acoperiţi cu migdale feliile de peşte şi băgaţi timp de 10 minute la cuptor, la 180 de grade.

4. Amestecaţi supa de pește cu laptele de migdale şi adăugaţi 1 lingură curcuma, sare și piper.

5. Topiţi 20gr. de unt şi puneţi peştele câte 5 minute pe fiecare parte.

6. Serviţi o porţie de peşte cu sos dulce cu curcuma cu piure de cartofi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *