Peşte la cuptor cu salată şi avocado

peste-la-cuptor-cu-salata-si-avocado

Ingrediente:

·         4 fileuri de peşte

·         2 lămâi mici, tăiate în felii subțiri

·         1 salata iceberg

·         1 bulb de fenicul (optional)

·         1 avocado

·         2 linguri ulei de măsline extra virgin

·         1/4 cană suc de lămâie

·         sare şi piper negru proaspăt măcinat

·         felii de lămâie, pentru servire

Mod de preparare:

1. Încălziţi cuptorul la 180 ° C. Puneţi hârtie de copt în tavă şi aşezaţi fileurile. Puneți 2-3 felii de lămâie pe fiecare bucată de pește și condimentaţi cu sare şi piper. Coaceți în cuptor aproximativ 10 minute.

2. În timp ce peştele este la cuptor, pregatiţi salata. Spălaţi bine frunzele de salată şi pe cele de fenicul şi ţăiaţi fâşii subţiri. Adăugaţi avocado tăiat în bucaţi. Amestecaţi uleiul, sucul de lămâie, sarea şi piperul într-un bol mic şi turnaţi peste salată.

3. Un peşte la cuptor cu salată şi avocado este un deliciu culinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *