Piept de curcan cu morcovei şi fasole verde

Piept de curcan cu morcovei şi fasole verde

Ingrediente:

  • O jumătate piept de curcan
  • 200g morcovei
  • 200g fasole verde
  • 100g roşii în suc propriu
  • ½ lg Sare
  • ½ lg Piper
  • ½ lg Curry
  • ½ lg boia dulce
  • O lingură ulei de măsline

Mod de preparare:

Pieptul de curcan se spală bine şi se porţionează, iar apoi se pun la fiert într-o oală cu apă şi un praf de sare. Se lasă să fiarbă cu capac timp de min 20-30 minute, la foc mic.

Morcoveii şi fasolea verde am folosit din cele congelate, din motive amintite anterior aici.

Se scot bucăţile de piept, se aşează într-o tavă peste care se împrăştie legumele – morcoveii, fasolea verde şi roşiile tăiate. Peste toate se presară condimentele şi o lingură de ulei. Se mai pune şi o jumătate de pahar din apa în care a fiert carnea şi se introduce tava la cuptor, la foc mic, unde se lasă timp de aprox 45 minute până se rumenesc bine ingredientele.

Piept de curcan cu morcovei şi fasole verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *