Piept de curcan cu morcovei şi fasole verde

Ingrediente:
- O jumătate piept de curcan
- 200g morcovei
- 200g fasole verde
- 100g roşii în suc propriu
- ½ lg Sare
- ½ lg Piper
- ½ lg Curry
- ½ lg boia dulce
- O lingură ulei de măsline
Mod de preparare:
Pieptul de curcan se spală bine şi se porţionează, iar apoi se pun la fiert într-o oală cu apă şi un praf de sare. Se lasă să fiarbă cu capac timp de min 20-30 minute, la foc mic.
Morcoveii şi fasolea verde am folosit din cele congelate, din motive amintite anterior aici.
Se scot bucăţile de piept, se aşează într-o tavă peste care se împrăştie legumele – morcoveii, fasolea verde şi roşiile tăiate. Peste toate se presară condimentele şi o lingură de ulei. Se mai pune şi o jumătate de pahar din apa în care a fiert carnea şi se introduce tava la cuptor, la foc mic, unde se lasă timp de aprox 45 minute până se rumenesc bine ingredientele.