Piept de curcan pe pat de legume la grătar

Ingrediente:
- 300g piept de curcan
- 100g brânză cheddar
- O ceapă
- O vânătă
- Un dovlecel
- Un morcov mare sau 2 mai mici
- O mână de roşii cherry
- 2-3 linguri sos de roşii
- O lingură suc de lămâie
- Cimbru
- O legătură de pătrunjel
- Sare
- Piper
Mod de preparare:
Pieptul de curcan se taie în felii subţiri, se bate uşor, apoi se pune pe tigaia grătar, rumenindu-l pe ambele părţi.
Se unge cu sos de roşii, se presară cimbru, sare piper, apoi se aşează câte o felie de brânză cheddar pe fiecare bucăţică de carne. Se aşează într-un vas de yena sau pe o tavă tapetata cu hârtie de copt şi se dau la cuptor timp de 10 minute. Dacă nu vreţi să mai daţi drumul cuptorului, puneţi capacul peste tigaia grătar, şi lăsaţi câteva minute pane se topeşte brânza.
Între timp, spălaţi legumele şi tăiaţi-le rondele, iar roşiile pe jumătate. Puneţi-le şi pe ele pe grătar sau pe tigaia grătar şi lăsaţi-le pe fiecare parte până se rumenesc uşor.
Presăraţi cu pătrunjel şi serviţi-le călduţe alături de o salată de vară.