sâmbătă,decembrie 4, 2021

Piept de pui cu lămâie, roşii cherry şi măsline

Ingrediente:

  • 4 piepţi de pui, dezosaţi şi fără pieliţă
  • 1/2 cana măsline negre
  • 1/2 ceaşcă roşii cherry
  • 1 lingură ulei vegetal sau ulei de canola
  • 1 linguriţă sare
  • 1 lămâie tăiată în jumătate
  • un pumn de cimbru (aproximativ 8-10 tulpini)

Pui-cu-rosii

Mod de preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 220 °C.
  2. Încingeţi uleiul într-o tigaie, la foc potrivit.
  3. Presăraţi pieptul de pui cu sare.
  4. Puneţi pieptul de pui, în uleiul încălzit și lasati timp de 5 minute, sau până când capătă o culoare arămie.
  5. Adaugaţi in tigaie lămâie, măsline, roşiile şi cimbrul, amestecaţi puţin și băgaţi la cuptor.
  6. Lăsaţi friptura la cuptor timp de 25 minute, sau până când puiul este gătit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *