Piept de pui cu lămâie, roşii cherry şi măsline

Ingrediente:
- 4 piepţi de pui, dezosaţi şi fără pieliţă
- 1/2 cana măsline negre
- 1/2 ceaşcă roşii cherry
- 1 lingură ulei vegetal sau ulei de canola
- 1 linguriţă sare
- 1 lămâie tăiată în jumătate
- un pumn de cimbru (aproximativ 8-10 tulpini)
Mod de preparare:
- Încălziţi cuptorul la 220 °C.
- Încingeţi uleiul într-o tigaie, la foc potrivit.
- Presăraţi pieptul de pui cu sare.
- Puneţi pieptul de pui, în uleiul încălzit și lasati timp de 5 minute, sau până când capătă o culoare arămie.
- Adaugaţi in tigaie lămâie, măsline, roşiile şi cimbrul, amestecaţi puţin și băgaţi la cuptor.
- Lăsaţi friptura la cuptor timp de 25 minute, sau până când puiul este gătit.