sâmbătă,decembrie 4, 2021

Piept-de-pui-cu-legume

Ingrediente:

  • 2 piepţi de pui
  • 1 legătură de mini-praz
  • 1 legătură morcovi
  • 1 legătură de mini-napi
  • 100gr. fasole
  • 1 dovlecel galben
  • 2 tulpini de pătrunjel
  • 1 legătură ridichi
  • 100gr. unt
  • 100ml. supă de pui
  • 2 căţei de usturoi
  • cimbru
  • 1 pungă de gătit

 

Mod de preparare:

1. Curăţaţi pătrunjelul şi mixaţi pentru a obţine un piure.

2. Curăţaţi şi tocaţi toate legumele. Puneţi în punga de gătit untul, supa de pui, cimbrul şi un căţel de usturoi. Coaceţi aproximativ 10-15 minute la 180 °C.

3. Introduceţi piepţii de pui şi mai lăsaţi 20 de minute la 180 ° C.

4. Sugestie de servire pentru piept de pui cu legume: aşezaţi legumele în farfurie, adăugaţi o linguriţă de pătrunjel şi o bucată de carne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *