Piept-de-pui-in-matzo

Ingrediente:

  • 3 foi de Matzo (aproximativ 1 cană zdrobit)
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1 piept de pui tăiat fâşii
  • 3/4 cană lapte bătut sau lapte regulat
  • ulei

 

Mod de preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 200 °.
  2. Cu sucitorul zdrobiţi matzo și sarea până ce amestecul seamănă cu pesmetul.

3. Pregătiţi două boluri. Într-un bol turnaţi laptele acru iar în celălalt puneţi matzo zdrobit.

  1. Treceţi fâşiile de pui prin bolul cu lapte şi apoi prin cel cu matzo zdrobit.
  2. Aşezaţi fâşiile de pui într-o tavă acoperită cu hârtie pentru copt. Ungeţi cu puţin ulei fiecare fâşie.
  3. Coaceți timp de 14-16 minute sau până când puiul este făcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *