Piept de pui pe pat de coriandru şi ceapă cu piure de mazăre

Ingrediente:

  • o porţie piept de pui
  • o ceapă mare
  • coriandru
  • 200g mazăre verde (proaspătă sau din conservă)
  • o linguriţă unt
  • 2-3 linguri lapte proaspăt

Mod de preparare:

Pieptul de pui bătut foarte uşor se presară cu ceapă şi coriandru măcinat şi se lasă 10 minute la frigider. Între timp mazărea se fierbe puţin sau se ia din conservă şi se pune în blender împreună cu untul şi laptele. Se mixează bine până devine o pastă omogenă. Pentru a îmbogăţi gustul se poate adăugă puţină sare şi piper proaspăt măcinat.

Pieptul de pui se scoate de la frigider şi se pune pe tigaia grătar pe un pat de coriandru şi ceapă. Corindrul şi ceapa îi vor da o savoare specială. Se lasă pentru câteva minute pe fiecare parte, iar apoi se serveşte alături de piureul de mazăre cald.

DSCN1816

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *