Pijamalele inteligente

Pijamalele inteligente au fost inventate de Juan Murdoch, un tată a 6 copii, cu vârste între 6 și 18 ani. Acestea  au ajuns sa fie din ce în ce mai căutate în State Unite și nu numai. Cu aceste „haine” inteligente scapi de rutina povestilor pe care trebuie sa le spui copilului inainte de culcare. Tot ce trebuie sa faci este sa le scanezi codul QR si ai facut rost de poveste.

pijamale inteligente

Pijamalele inteligente au un design unic cu buline colorate care arata asemanator cu codurile QR si care atunci cand le scanezi cu smartphone-ul se deschide o poveste cu imagini si poze pe ecranul telefonului.

Mai mult, o aplicatie gratuita instalata pe telefon poate recita in locul tau povestile.

Pijamalele sunt extraordinare pentru vacante atunci cand nu poti lua cu tine cartile cu povesti dar totusi vrei sa iti adoarmi copilul cu o poveste.

Este important de mentionat totusi ca dezavantajul acestei inventii este faptul ca utilizarea smartphone-urilor inainte de culcare poate afecta somnul. Cercetatorii de la Institutul Politehnic din Rensselaer au descoperit ca expunerea la device-uri mai mult de doua ore pot duce la scaderea melatoninei pana la 22%.

Pijamalele costa 25 de dolari si sunt disponibile pentru fete si baieti cu varsta intre 1 si 8 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *