Piure de cartof dulce şi fenicul cu piept de curcan

Piure de cartof dulce şi fenicul cu piept de curcan

Ingrediente:

  • 250 g piept de curcan
  • un cartof dulce mare, sau 2 mai mici
  • un fenicul
  • nucşoară
  • sare
  • piper
  • smântână pentru gătit

Mod de preparare:

Într-o crăticioară se pune la fiert feniculul şi cartoful, tăiate cubuleţe, cu un praf de sare.

Între timp pieptul de curcan se bate uşor cu un ciocan de bucătărie, iar apoi se pune pe o tigaie grill, la foc mic, lăsându-l să se rumenească pe ambele părţi.

Cartofii şi feniculul se scurg bine, bine de apă, se adaugă o lingură de smântână pentru gătit, nucşoară şi un praf de piper, după care se mixează.

Simplu, rapid, gustos şi hrănitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *