Piure de conopidă cu arpagic

Piure-de-conopidă-cu-arpagic

Ingrediente:

  • 1 conopidă
  • 1 lingură arpagic proaspăt, tocat
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 linguri de drojdie nutritivă
  • 2 linguri margarină vegan
  • 1 legătură mică de pătrunjel

 

Mod de preparare:

1. Spălaţi conopida şi desprindeţi buchețelele.

2. Puneţi la fiert aproximativ 6 minute, până când se înmoaie.

3. Scurgeţi bine de apă, lăsaţi puţin să se răcească apoi daţi la blender.

4. Adăugaţi restul ingredientelor şi amestecaţi uşor.

5. Presăraţi peste acest piure de conopidă cu arpagic puţin pătrunjel tocat mărunt.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *