pizza-cu-legume

Ingrediente:

  • 1 ardei gras roșu, portocaliu sau galben, tăiat cuburi
  • 1 morcov mediu
  • 1 tulpină de țelină
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă mică, tocată
  • 2 caţei de usturoi, tocaţi
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 2 cutii de roşii cubuleţe

 

Mod de preparare:

  1. Încingeţi uleiul într-o cratiţă la foc mediu. Adăugaţi ardeii, morcovii, țelina, ceapa și usturoiul. Gătiţi până când legumele sunt moi, aproximativ 5 minute. Adăugaţi pasta de tomate și fierbeţi timp de 1 minut, amestecând constant.

2. Adăugaţi roşiile, reduceţi focul la mic, și fierbeţi timp de 10 minute.

3. Lăsaţi compoziţia la răcorit după care amestecaţi cu blenderul până se omogenizează.

4. Puneţi din nou pe focși fierbeţi până se îngroaşă, aproximativ 10-20 minute. Cu cât se fierbe mai bine cu atât va deveni mai gustoasă şi mai aromată.

5. Puneţi compoziţia peste un blat şi presăraţi caşcaval ras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *