pizza-verde-din-spanac-dovlecel-broccoli

Ingrediente:

  • 4 bucăți aluat pizza de dimensiuni potrivite (aluatul se poate face în casă sau se poate cumpăra din comerț)
  • 1/2 ceașcă sos pesto
  • 1 cană mozzarella
  • 1 ceașcă de broccoli tocat mărunt
  • 1 cană dovlecei mici, tăiați în rondele
  • 1 ceașcă spanac congelat (decongelat și scurs bine de apă)

 

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 200 grade.
  2. Ungeți fiecare disc cu 2 linguri de sos pesto, presărați cu 1/4 ceașcă mozzarella și adăugați broccoli tocat, feliile de dovlecei și spanacul.
  3. Băgați la cuptor timp de 15 minute, sau până când coaja capătă culoarea maro auriu și brânza este topită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *