Brioşe-cu-bacon-și-ou

Ingrediente:

  • 1 ceapă tăiată cuburi
  • 4 felii groase de bacon, cuburi
  • 6 felii pâine integrală, fără coajă
  • 4 ouă
  • 1/3 ceașcă lapte
  • 2 linguri pătrunjel, tocat
  • puțin ulei pentru uns

 

Mod de preparare:

1. Preîncălziți cuptorul la 180° C. Ungeți cu puțin ulei 6 forme de brioșe.

2. Încălziți puțin ulei în tigaie și adăugați ceapa și baconul. Gătiți până când ceapa devine translucidă.

3. Puneți pâinea în formele de brioșă și câte o lingură din amestecul de ceapă și bacon.

4. Într-un bol, amestecați ouăle, laptele, pătrunjelul şi turnați peste brioșe.

5. Coaceți timp de 20 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *