Plăcintă-cu-cârnaţi

Ingrediente:

  • 2 cârnaţi albi
  • 2 cârnaţi de porc
  • 1 foaie de plăcintă
  • 700gr. ceapă
  • 2 mere mari
  • 1 pară mare
  • piper
  • 50gr. unt
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

1. Căliţi uşor ceapa în puţin unt.

2. Curăţaţi şi tăiaţi merele şi para. Adăugaţi puţin piper, apă şi lăsaţi să fiarbă.

3. Întindeţi foaia de plăcintă şi ungeţi cu albuș de ou întreaga suprafaţă. Lăsaţi să se usuce.

4. Turnaţi ceapa şi sosul apoi aranjaţi alternativ feliile de cârnaţi. Stropiţi cu unt topit şi daţi la cuptor aproximativ 30 de minute.

5. Să aveţi poftă la o porţie de plăcintă cu cârnaţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *