Plăcintă cu spanac

Ingrediente:
- 1 lingură de ulei vegetal
- 1 ceapă tocată
- 300 grame spanac
- 5 ouă bătute
- 3 cești de brânză
- 1/4 linguriță de sare
- 1/8 linguriță de piper negru măcinat
Mod de preparare:
- Încălziți cuptorul la 175 grade C. Ungeți o formă de plăcintă.
- Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie. Adăugați spanacul și continuați fierberea până când excesul de umiditate s-a evaporat.
- Într-un castron mare, combinați ouăle, brânza, sarea și piperul. Adăugați amestecul de spanac și amestecați bine. Turnați în tavă și dați la cuptor.
- Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 30 de minute. Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.