tarta-cu-spanac

Ingrediente:

  • 1 lingură de ulei vegetal
  • 1 ceapă tocată
  • 300 grame spanac
  • 5 ouă bătute
  • 3 cești de brânză
  • 1/4 linguriță de sare
  • 1/8 linguriță de piper negru măcinat

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 175 grade C. Ungeți o formă de plăcintă.
  2. Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie. Adăugați spanacul și continuați fierberea până când excesul de umiditate s-a evaporat.
  3. Într-un castron mare, combinați ouăle, brânza, sarea și piperul. Adăugați amestecul de spanac și amestecați bine. Turnați în tavă și dați la cuptor.
  4. Coaceți în cuptorul preîncălzit aproximativ 30 de minute. Lăsați să se ​​răcească timp de 10 minute înainte de servire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *