sâmbătă,decembrie 4, 2021

Plăcințele cu spanac și carne de vită

Plăcințele-cu-spanac-și-carne-de-vită

Ingrediente:

  • 10 coli de brik tăiate în două
  • 400gr. spanac congelat
  • 1 lingură ulei măsline
  • 500gr. carne tocată
  • 1 ceapă, tocată
  • 200gr. brânză nesărată
  • 2 linguri smântână pentru gătit
  • sare
  • piper
  • chimen
  • ghimbir

 

Mod de preparare:

1. Căliți puțin ceapa în tigaie, cu o lingură de ulei de măsline. Adăugați spanacul, carnea tocată, sarea, piperul și condimentele. Gătiți la foc mic, acoperit. Spre final, adăugați 2 linguri de smântână pentru gătit.

2. Tăiați foile în forma dorită. Ungeți fiecare bucată cu puțină brânză și turnați din compoziția de carne. Împachetați foaia și puneți bucățile de plăcințele cu spanac și carne de vită într-o tigaie unsă cu puțin ulei. Lăsați la foc mediu până când capătă o culoare arămie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *