placintele-cu-spanac

Ingrediente:

  • 2 și 1/2 căni făină
  • 1 lingură de zahăr alb
  • 2 și 1/2 lingurițe praf de copt
  • 1/2 linguriță de sare
  • 1/2 ceașcă unt nesărat
  • 3/4 cană lapte integral
  • 1/2 ceașcă spanac, tocat mărunt
  • 6-8 arpagic, tocat (aproximativ 2 linguri)
  • 1/2 cană brânză Cheddar rasă

 

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 200 ° .
  2. Bateți primele patru ingrediente într-un castron mare.
  3. Adăugați untul la amestecul de făină și amestecati cu un blender până se omogenizează.
  4. Adăugați laptele, arpagicul, spanacul și brânza și continuați să amestecați până se incorporează bine. Lăsați aluatul la odihnă pentru câteva minute.
  5. Întindeți o foaie pe o suprafață tapetată cu făină și tăiați pătrate de dimeniunea dorită.
  6. Puneți bucățile în tava acoperită cu hârtie pentru copt și dați la cuptor timp de 25 minute sau până se rumenesc.

7. Când sunt gata, scoateți repede din tavă și lăsați la răcit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *