sâmbătă,decembrie 4, 2021

Plăcințele cu varză, cartofi și brânză

Plăcințele-cu-varză-cartofi-brânză

Ingrediente:

  • 500gr. cartofi decojiți şi tăiați în sferturi
  • 200gr. varză creață, tocată
  • 20gr. unt
  • sare şi piper
  • 2 linguri ulei vegetal
  • un pumn de brânză cheddar, rasă (opțional)

 

Mod de preparare:

1. Fierbeți cartofii. Adăugați untul și amestecați bine.

2. Fierbeți varza până se înmoaie..

3. Amestecați cartofii cu varza și adăugați brânza.

4. Încălziți uleiul într-o tigaie. Cu o lingură luați din compoziție și puneți în uleiul încins. Lăsați până capătă o culoare maronie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *