MIC-DEJUN---Mini-placintele-din-legume

Ingrediente:

  • 2 morcovi mari, curăţaţi
  • 2 păstârnaci mari, curăţaţi
  • 1 ou mare
  • 2 linguri de făină
  • 1/2 linguriță de sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

  1. Radeţi morcovii și păstârnacii pe partea mare a răzătoarei.
  2. Puneţi toate ingredientele, cu excepția uleiului, într-un castron și amestecaţi bine.
  3. Ungeţi o tigaie cu puţin ulei şi puneţi-o la foc mediu.
  4. Folosind o lingură, puneți din amestec în tigaie și apăsați pentru a forma un cerc plat.
  5. Lăsaţi pe foc 2-3 minute pe fiecare parte, până devin aurii. Scoateţi pe un prosop de hârtie pentru a elimina excesul de ulei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *