Planurile celebrei Angelina Jolie pentru băiatul cel mare

0
Planurile celebrei Angelina Jolie pentru băiatul cel mare
Foto: ikub.al

Angelina Jolie consideră că a sosit timpul ca Maddox, fiul ei adoptat dintr-un orfelinat din Cambodgia în 2002, să afle mai multe despre originea lui. Băiatul, în vârstă de 13 ani, o va însoţi pe actriţă în ţara lui natală, unde Angelina va regiza noul ei film, care are la bază volumul de memorii „First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”. Memoriile au fost scrise de activista cambodgiană pentru drepturile omului Loung Ung.

Conform presei de peste Ocean, vedeta a mărturisit: „Maddox va fi pe platourile de filmare în fiecare zi, după şcoală, şi se va implica în producţia din spatele camerelor de filmat. În timp ce pregătesc acest film cu Maddox, vom învăţa amândoi, umăr la umăr, cât mai multe lucruri despre ţara lui natală. Va împlini 14 ani săptămâna viitoare şi aceasta este o perioadă foarte importantă pentru el, pentru a înţelege cine este cu adevărat. Este fiul meu, dar în acelaşi timp este şi un fiu al Cambodgiei. Acesta este momentul ca familia noastră să înţeleagă tot ce înseamnă aceste lucruri, atât pentru noi, cât şi pentru el. Dorinţa mea de a spune această poveste pe marele ecran, în cel mai curat şi mai plin de adevăr mod cu putinţă, va fi tributul meu pe care vreau să îl aduc puterii şi demnităţii tuturor oamenilor din Cambodgia”.

Angelina si Maddox
Foto: celebuzz.com

Acest lungmetraj, în care Angelina joacă alături de Brad Pitt, este cel de-al patrulea proiect regizoral al actriţei americane, după filmele „In the Land of Blood and Honey”, ” Unbroken / De neînvins ” şi „By the Sea”. Filmul „First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers” este bazat pe povestea activistei cambodgiene pentru drepturile omului, Loung Ung, care a supravieţuit regimului Khmerilor Roșii. În copilărie, Ung a fost răpită şi antrenată pentru a deveni soldat. Angelina Jolie şi Loung Ung au scris împreună scenariul pentru acest film.

De asemenea, artista a spus că îşi doreşte ca Maddox să preia conducerea organizaţiei caritabile care îi poartă numele, Fundaţia Maddox Jolie-Pitt. Organizaţia a fost înfiinţată în anul 2003, cu scopul de a oferi ajutoare familiilor sărace din Cambodgia, dar şi de a ajuta la conservarea habitatului ţării.

În vârstă de 40 de ani, frumoasa Angelina Jolie mărturisea că simte o legătură profundă cu Cambodgia. „Vreau să respect istoria acestei ţări şi să prezint lumii întregi un film care va arăta nu doar toate greutăţile războiului, ci şi demnitatea şi rezistenţa unui popor pentru care am cel mai profund respect”, a spus vedeta hollywoodiană.

Cei doi si baiatul.
Foto: mirror.co.uk

Anglina Jolie şi Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, s-au căsătorit în vara anului 2014 şi au şase copii: trei copii adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei copii biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

 

 

Citeşte şi:

Clonele propriilor părinţi

Părerea specialiştilor despre extirparea preventivă a sânilor

Mămici celebre care au înfiat copii

Ce fel de învăţământ au ales vedetele pentru copiii lor

Drama din familia Angelinei Jolie

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *