„Ploaie de vară”, fetiţa Christinei Aguilera a împlinit un an!

”Ploaie de vară”, fetiţa Christinei Aguilera a împlinit un an!
Foto: hollywoodreporter.com

Christina Aguilera se poate declara o femeie împlinită. Artista o duce din ce în ce mai bine atât în plan profesional cât și în viața particulară.

Cântăreața a fost căsătorită cu producătorul muzical Jordan Bratman, din acest mariaj rezultând un băiețel, Max, acum în vârstă de șapte ani. Din 2010 este împreună cu Matthew Rutler, iar în februarie 2014 cei doi s-au logodit. Anul trecut Christina și Matthew au devenit părinții unei fetițe adorabile, pe nume Summer Rain.

Christina Aguilera si Matt Rutler
Foto: hellomagazine.com

Christina și soțul său, Matthew Rutler, au toate motivele din lume să fie fericiți și mândri de micuța lor. Summer Rain este o dulceață de copil și a moștenit de la părinții ei tot ce era mai frumos.

Cu toate că a preferat să își ferească băiețelul și fetița de obiectivele indiscrete ale presei, în urmă cu puțin timp, Christina Aguilera a făcut publice câteva imagini cu Summer Rain cu ocazie primei aniversări.

„La mulți ani, cu ocazia primei aniversări, dulcea mea Summer Rain” – a scris Christina Aguilera, pe toate conturile sale oficiale de pe rețelele sociale. Fotografia trădează o asemănare puternică dintre Summer Rain și mama ei. Micuța moștenește ochii albaștri ai mamei dar și șuvițele blonde ale acesteia.

fetita christina aguilera
Foto: Instagram

Grație acestei adorabile fotografii, fanii au putut să o vadă pe fiica artistei și să o felicite cu ocazia acestui eveniment. Îmbrăcată într-o rochiță roz cu imprimeu și având o agrafă prinsă în par, micuța Summer Rain este pur și simplu minunată!

Nici Matthew Rutler, tăticul acesteia, nu a ezitat să-și felicite fiica cu ocazia primei aniversări. Acesta a publicat pe rețelele sociale o fotografie, însoțită de mesajul: „Tu îmi aprinzi viața. Fii fericită la prima aniversare, Summer”.

fatita cu tata
Foto: Instagram

Micuța pe nume „Summer Rain”, în traducere, „Ploaie de vară”, a venit pe lume prin operație de cezariană într-un spital din orașul Los Angeles. Christina Aguilera a devenit mămică pentru a doua oară abia la vârsta de 33 de ani.

Aguilera se poate lăuda nu doar cu micuții ei, ci și cu o siluetă de invidiat. După ce l-a născut pe Max, artista s-a chinuit mult să dea jos surplusul de kilograme, însă fără prea mare succes. De abia în 2013 a reușit să slăbească 10 kilograme, după ce a ținut o dieta strictă și a avut un program intens de fitness.

Presa mondenă a scris că Aguilera ar fi apelat în perioada celei de a doua sarcini la un nutriționist pentru a o ajuta să își țină greutatea sub control. Rezultatele nu au încetat să apară, Christina Aguilera reușind de această dată să revină mult mai rapid la forma inițială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *