Portarul naţionalei Italiei Gianluigi Buffon aşteaptă al treilea copil

0
Buffon
Foto: abcnews.go.com

Gianluigi Buffon este considerat de experți ca fiind unul dintre cei mai mari portari din istorie, după ce a câștigat numeroase şi prestigioase premii, individuale și de echipă.

După o relaţie începută în 2005, Buffon s-a căsătorit în iunie 2011 cu modelul ceh Alena Seredova. Cei doi au împreună doi copii, Louis Thomas, născut în 2007, şi David Lee născut în 2009. În mai 2014, Buffon a anunțat că s-a despărțit de soția sa, după trei ani de căsătorie. La scurt timp după anunţ, Buffon şi-a refăcut viaţa alături de Ilaria D’Amico, o frumoasă prezentatoare TV.

Buffon si Ilaria
Foto: gossip.pourfemme.it

Într-un interviu recent acordat de căpitanul naţionalei Italiei pentru Rai, acesta a dezvăluit faptul că celebrul portar urmeză să fie tată.

Buffon a vorbit deschis despre relaţia sa cu Ilaria, model şi prezentatoare TV în Italia. Va fi al treilea copil al lui Buffon, după cei din căsătoria cu Alena Sedorova.

„Încă nu ştim sexul şi nici n-am ales un nume. Eu sper să fie băiat, acum aşteptăm să vedem”, a spus Buffon.

El a vorbit şi despre relaţia cu fosta sa soţie. „Eu îi iubesc pe toţi orice s-ar întâmpla. Îmi respect fosta parteneră şi nu am nicio problemă cu ea. O să fim amândoi părinţii copiilor noştri, situaţia aceasta nu se va schimba. Dar acum sunt cu altcineva, cu o femeie pe care o iubesc şi care îmi va dărui şi ea un copil”, a mai spus Buffon.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *