Povestea din spatele apariţiei copilului celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo
Foto: avalreal.mihanblog.com

În iulie 2010, celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo a devenit pentru prima oară tată. Nu avea în gând să treacă la acest statut dar, o aventură de o noapte l-a pus în faţa unui fapt împlinit.

Când tânăra cu care şi-a petrecut noaptea a realizat că este însărcinată, l-a contactat pe Cristiano Ronaldo prin intermediul agentului jucătorului, Jorge Mendes. Mendes i-a spus lui Ronaldo, iar acesta le-a anunţat imediat pe mama sa şi pe surorile sale. Împreună, au stabilit ca atunci când se naşte copilul să se facă un test de paternitate şi, în cazul unui rezultat pozitiv, fotbalistul să îi susţină financiar pe mamă şi pe băieţel. Ulterior, mama fotbalistului, Dolores, a insistat că soluţia cea mai bună este ca fiul lui Ronaldo să fie crescut în Portugalia, de ea şi de fiicele ei. Dolores este de părere şi că mama nepotului său trebuie să aibă o situaţie financiară foarte bună. „Ar fi jignitor pentru Dolores ca băiatul să îşi găsească mama trăind în sărăcie. Este o sumă imensă, cea oferită de Ronnie mamei copilului său, dar el insistă că nu este mare lucru, deoarece el valorează 100 de milioane de lire sterline şi are o mare parte a carierei în faţă”, a precizat prietenul jucătorului.

cu bunica
Foto: ronaldocr7.com

Apropiatul lui Ronaldo a afirmat că fotbalistului îi place că a devenit tată, deşi nu plănuia să facă un copil. „Nu le-a spus nici măcar celor mai apropiaţi prieteni cine este mama. Credeam că este o «Bunny Girl» din Vegas, dar ea nu este o petrecăreaţă celebră sau o femeie bogată. Aproape că nu avea niciun ban până când i-a primit pe cei de la Ronni”.

Timpul a trecut şi micuţul Cristianinho a ajuns la vârsta de 5 ani, iar de ceva vreme îi cam încurcă pe cei din familie punând tot mai multe întrebări despre mama sa. Sora mai mare a lui Cristiano Ronaldo, a acordat un interviu pentru portughezii de la Record în care a mărturisit „Mereu schimb subiectul atunci când copilul întreabă de mama lui. Şi la fel este şi cu Katia şi Dolores(cealaltă soră şi mama lui Ronaldo)”. Ea explică în interviu că acest lucru este alegerea jucătorului de la Real Madrid.

cu baiatul
Foto: starkiddo.com

Fotbalistul nu a dezvăluit niciodată identitatea mamei copilului său. Mai mult decât atât, reporterii de la publicaţia Sunday Mirror susţin faptul că mama copilului lui Ronaldo este o ospătăriţă din Los Angeles, pe care fotbalistul a sedus-o cu cuvintele „Eu, tu, sărut!” şi a cărei identitate ar urma să fie dezvăluită de către jucător fiului său când acesta va ajunge la majorat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *