Prăjitură cu banane, ovăz și nuci

Ingrediente:
- 175gr. unt nesărat
- 3 linguri sirop auriu
- 100gr. zahar brun
- zeama de la o lămâie
- 250gr. fulgi de ovăz
- 2 linguri migdale
- 2 linguri seminţe susan
- 50gr. stafide
- scorţişoară
Mod de preparare:
1. Preîncălziți cuptorul la 160° C.
2. Ungeți sau tapetați cu hârtie pentru copt o tavă cu dimensiunea de 26cm x 18cm.
3. Puneți într-o cratiță pe foc untul, siropul auriu, zahărul, sucul de lămâie și lăsați până se topește untul.
4. Puneți într-un bol ovăzul, migdalele, semințele, stafide şi scorţişoara. Amestecați bine și adăugați amestecul de unt.
5. Puneți în tavă și dați la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute.
6. Lăsați să se răcească apoi tăiați în pătrate.