Prăjitură cu cremă de brânză

Ingrediente:
- 1 şi 1/2 cană făină
- 2 linguriţe praf de copt
- 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
- 1/2 linguriță de sare
- 1/2 cană de unt nesărat, moale
- 1/2 cană de zahăr brun
- 1 ou mare
- 1 linguriţă extract de vanilie
- 2 ceşti dovlecel ras
- 3/4 cană de nucă de cocos neîndulcită, mărunțită
- 3/4 ceaşcă nuci tocate
glazură cremă de brânză:
- 1 ceaşcă cremă de brânză (puteţí folosi şi brânză de vaci), la temperatura camerei
- 2 linguri de miere
Mod de preparare:
- Încălziţi cuptorul la 180 grade.
- Într-un castron, amestecaţi făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
- Amestecaţi la mixer untul și zahărul până se fac spumă, aproximativ 3 minute. Adăugaţi oul bătut bine și vanilia.
- Amestecaţi treptat cele două compoziţii până se omogenizează. Adăugaţi dovleceii, nuca de cocos şi nucile.
- Turnaţi aluatul într-un vas uns şi coaceți timp de 30-40 minute
- Pentru a face glazura de cremă de brânză: combinaţi ingredientele într-un castron și amestecaţi bine.