Prajitură cu piersici

prajitura-cu-piersici

Ingrediente:

  • 1 și 1/4 cană făină
  • 1/2 linguriță praf de copt
  • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1/2 cană lapte degresat
  • 3 linguri de miere
  • 2 linguri de zahar brun
  • 1 ou
  • 2 lingurițe de vanilie
  • 1 piersică tocată
  • * Puteți înlocui piersica cu un măr, pară sau 2 prune

 

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 180 de grade.
  2. Într-un castron, cerneți faina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
  3. Într-un castron separat, amestecați laptele, mierea, zahărul brun, oul și vanilia.
  4. Amestecați ingredientele din cele două castroane și adăugați piersicile.
  5. Turnați aluatul într-un vas uns și coaceți aproximativ 25 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *