Prăjiturele din fulgi de ovăz şi unt de arahide

fursec-ovaz-si-unt-de-arahide

Ingrediente:

  • ½ cană unt nesărat, moale
  • ½ cană miere
  • 1 ou mare
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 1 cană unt de arahide
  • 1 cană şi jumătate făină
  • 1 cană ovăz
  • 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
  • jumătate linguriţă sare

Mod de preparare:

  1. Încălziţi cuptorul la 180 grade
  2. Amestecaţi la mixer, timp de 1 minut, untul şi mierea
  3. Adăugaţi oul,vanilia şi untul de arahide
  4. Într-un vas separat puneţi făina, ovăzul, bicarbonatul de sodiu şi sarea
  5. Încet se omogenizează într-un singur vas întreaga compoziţie
  6. Tapetaţi o tava cu hărtie pentru copt
  7. Luaţi cu o lingură din compoziţie şi aşezaţi în tavă sub formă de bile. Aplatizaţi bilele cu dosul palmei sau cu o furculiţă.
  8. Coaceţi 10-12 minute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *