Prezentatoarea de ştiri, Bianca Ionită a devenit mămică acum câteva ore

0
Bianca Ionită
Foto: tvmagia.ro

Anul trecut, Bianca şi Daniel Pena şi-au unit destinele la o biserică din Capitală, iar naşii tinerilor au fost Giulia şi Vlad Huidu. Chiar de la începutul mariajului cei doi spuneau ca sunt nerăbdători să devină părinţi.

bianca
Foto: femeia.ro

Cu puţin timp înaintea fericitului eveniment, năşica Giulia mărturisea: „Curând familia noastră se va mări cu încă o finuță. Eva Maria, abia așteptăm sa vii pe lume! Antonia si Eduard sunt nerăbdători să te cunoască şi să se joace cu tine!”, a scris cântăreaţa, şi ea mamă a doi copii, pe pagina ei de Facebook, acolo unde a postat şi o fotografie în care apare alături de ştiristă.

RTEmagicC_giulia_03.jpg
Foto: facebook

Aşteptarea proaspetei mămici a luat sfârşit acum câteva ore când a născut prin cezariană o fetiţă sănătoasă. Micuţa cântăreşte 2,995 kilograme, are 45 de centimetri şi a venit pe lume la o maternitate de stat.

Vedeta Kanal D apreciază medicii din spitalele de stat pentru profesionalism şi amabilitate şi a fost hotărâtă, încă de când a aflat că este însărcinată, să nu apeleze la serviciile unei clinici private.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *