Bianca-Lapuste
Foto: facebook

Bianca Lăpuște, proaspăta soție a lui Marius Moga a născut pe 7 octombrie, dar abia pe 1 noiembrie a apărut prima fotografie cu micuța lor.

Marius-Moga-Bianca-Lapuste2
Foto: facebook

Mamă a unei fetiţe de doar câteva săptămâni, Bianca Lapuşte a publicat prima fotografie cu fetiţa ei. Toată lumea aștepta prima fotografie cu bebelușa compozitorului Marius Moga. Aceasta a apărut, şi este una simbolică, în care micuţa Maria o ţine de mână, în timp ce Bianca scrie despre tragedia din clubul Colectiv.

in gradina
Foto: facebook

Proaspăta mămică a spus că îi este teamă să-şi imagineze ce simt mamele care şi-au pierdut copiii în acel club.

„E doliu în inimile tuturor. Simt asta în glasurile prietenilor şi ale familiei mele, în mesajele de pe facebook ale oamenilor pe care nu îi cunosc, dar le citesc vorbele cu sufletul la gură; în glasurile colegilor mei de la ştiri şi ale prezentatorilor, care cu greu îşi ascund emoţiile. Sunt mamă acum şi acest lucru mă face să-mi fie teamă. O teamă pe care nu o pot descrie, dar există şi mă copleşeşte. Mi-e teamă să-mi imaginez ce simt mamele celor care au pierit în acea noaptea neagră. Mi-e teamă că e prea multă durere. Nu pot! Mi-e teamă să-mi închipui strigătele disperate şi fără de răspuns ale familiilor şi lacrimile sângerii în care se îneacă acum aşteptând veşti. Mi-e teamă, fiindcă sunt mamă… Dă-le Doamne putere, atât răniţilor cât şi familiilor lor, că au atâââât de multă nevoie!“, a scris Bianca Lăpuşte pe contul său.

Relația dintre Marius Moga şi Bianca Lăpuşte a evoluat foarte rapid. Cei doi s-au cununat civil anul acesta, pe 6 iulie, la aproape un an de când s-au cunoscut. Marius Moga şi-a făcut publică relaţia cu tânăra în cadrul unei emsiuni „Vocea României”, când a anunţat că s-a logodit cu Bianca. Aceasta este 12 ani mai tânără decât soţul ei şi a fost, ani buni, corespondent al Ştirilor Pro TV din Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *